Категорії
На час воєнного стану:
  • Нова пошта
  • Делівері (100% передоплата)
  • Самовивіз із офісу по попередньому замовленню.
  • Час відправки 1-3 дні
Оплата
  • Готівка при отриманні товару.
  • Рахунок приватбанку.
  • Рахунок юридичної особи без ПДВ.
Телефони
  • 097 576 90 90
  • 073 576 90 90
  • 095 576 90 90
Переваги
Мова Russian Украинский

Боксерки низькі REYVEL (0676-whbk, чорно-білі)

Виробник: REYVEL
Код товару: 0135-98
Наявність: Немає в наявності
 
  • Сделано в Украине
    Вироблено в Україні.

Короткі боксерки від REYVEL це спеціальне взуття для занять боксом від вітчизняного бренду. Модель випускається в двох варіантах – короткі боксерки (справжня модель), або високі боксерки. Відрізняються вони між собою лише висотою підйому по гомілці, по іншим параметрам – використовуваних матеріалів, наявність сітки боксерки ідентичні.

Короткі боксерки REYVEL орієнтовані на використання в боксі. Застосовувати їх в інших видах єдиноборств можна лише в тому разі, якщо це не суперечить правилам. У боксі ж ця взуття використовується на спеціальній поверхні – боксерському рингу, щоб максимально знизити ковзання, забезпечити бійців максимальної мобільністю і свободу пересувань.

Виготовляються боксерки з різних матеріалів – натуральна шкіра, замша, тканинні сітки, прогумована підошва. Вітчизняні майстри перейняли кращий міжнародний досвід при розробці цієї моделі. Натуральна шкіра і замш використовується в найбільш слабких місцях. Тканинні вставки необхідні для забезпечення кращої вентиляції стопи, що в поєднанні зі зручною устілкою гарантують максимальний комфорт, як під час проведення тренувальних спарингів, так і під час офіційних боїв.

Використання найкращих матеріалів, беручи до уваги максимально ручну роботу при виготовленні боксерок, дозволило торгової марки REYVEL створити якісну і довговічну модель для щоденних тренувань з боксу. Навіть після тривалих і інтенсивних спарингів, Ваші боксерки будуть виглядати як нові!

Боксерки випускаються в розмірах від 36 до 47 (СНД). Підійдуть широкому колу спортсменів – починаючи від найменших і початківців боксерів, закінчуючи досвідченими і колишніми бійцями.

Купити короткі боксерки REYVEL в інтернет магазині Forbox.com.ua Ви можете прямо зараз, для цього оформіть замовлення через сайт, або зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сторінці.

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Характеристики
Колір Чорний
Категорія Взуття
Виробник
Торгова марка: REYVEL

Написати відгук

Ваше Ім'я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
1 відгуків
0 відповідей
0 оцінок
0  
корисність відгуків
3 голосів
67% 2 позитивних
2  
 
 
Схожі товари
Загрузука похожих товаров