Категорії
Мова Russian Украинский

Оновлення складу Адідас

  • 13 березня 2019 16:20:04
  • Переглядів: 1457

З радістю повідомляємо про значне розширення асортименту торгової марки Адідас по лінійці дзюдо, карате і бокс.  Нові моделі 2019 року і оновлені бестселери вже в продажу.  Як завжди, адідас застосовує передові технології для досягнення ще кращого результату.

У продаж надійшли кімоно з акредитацією міжнародної федерації IJF для змагань усіх рівнів - від національних до міжнародних (включаючи олімпійські ігри).  Доступні моделі SlimFit (приталений крій) і класичні.  Також прийшли нові моделі для спортсменів початкового рівня.

Значно оновлений асортимент екіпіровки Adidas по лінійці бокс.  Нові боксерські рукавички лінійки Hybrid і Speed.  Також з'явилася захисне екіпірування - шоломи в новому дизайні, а також нові моделі мексиканського плану, які дозволять зробити ваші тренування ще більш комфортними і безпечними.  Асортимент кольорів і дизайну, як завжди, порадує найвибагливішого покупця.

Доступно також нове професійне кімоно WKF RevoFlex - вибір справжніх чемпіонів, довгоочікувані рукавички і захисту для карате у всіх розмірах.

Найближчим часом очікуйте все новинки на сайті.