Категорії
Мова Russian Украинский

Накопичувальні знижки для клубів і тренерів

  • 15 серпня 2018 07:41:52
  • Переглядів: 3237

Запрошуємо до співпраці спортивні клуби та тренерський колектив. Спеціально для вас ми розробили лояльну програму співпраці. Крім товарів, які продаються по знижкам, акційними позиціях, а також індивідуальної дисконтної програми, ми запускаємо спеціальну пропозицію для спортивних клубів, тренерів і заслужених спортсменів.

Якщо ви купуєте від імені:

  • Спортивного клубу;
  • тренера;
  • Спортсмена - від кандидата в майстри спорту,

беріть участь в нашій накопичувальній програмі, і ви зможете гарантовано * отримати спеціальні пропозиції для ваших клієнтів.

Вже на першу покупку знижка 3% * незалежно від суми. Рівень бонуса носить накопичувальний характер і збільшується в міру збільшення обороту. Більш детальну інформацію ви можете дізнатися у наших менеджерів по будь-яким телефонами, вказаними на сайті.

Для надання знижки, відправте, будь ласка, на нашу електронну адресу копію свідоцтва про державну реєстрацію спортивного клубу, документів, що підтверджують статус тренера, або документів, що підтверджують відповідне звання.

* Знижки не застосовуються при оплаті за безготівковим розрахунком, не поширюються на товар, який вже продається по дисконту.