Категорії
На час воєнного стану:
  • Нова пошта
  • Делівері (100% передоплата)
  • Самовивіз із офісу по попередньому замовленню.
  • Час відправки 1-3 дні
Оплата
  • Готівка при отриманні товару.
  • Рахунок приватбанку.
  • Рахунок юридичної особи без ПДВ.
Телефони
  • 097 576 90 90
  • 073 576 90 90
  • 095 576 90 90
Переваги
Мова Russian Украинский

Лапи боксерські збільшені шкіра REYVEL (0128-rd, червоні)

Виробник: REYVEL
Код товару: 0103-98
Наявність: Немає в наявності
 
  • Сделано в Украине
    Вироблено в Україні.
  • Натуральная кожа
    Зроблено із натуральної шкіри
  • Видеообзор
    Дивіться відеоогляд на карточці товару

Лапи прямі боксерські шкіра від торгової марки REYVEL використовуються для постановки та відпрацювання ударної техніки в різних бойових мистецтвах – бокс, самбо, змішані види єдиноборств ММА, рукопашній бій і т. д. Габарити цих лап дозволяють використовувати їх як для роботи руками, так і для напрацювання окремих ударів ногами. Підійдуть Вам для роботи з дітьми прямо в домашніх умовах.

Комплект поставки – пара (ліва + права лапи). Орієнтовні габарити овальних боксерських лап REYVEL складуть 35 см у висоту, 20 см в ширину і близько 5 сантиметрів у товщину.

Якщо ж Ви шукайте гнуті варіанти лап, рекомендуємо Вам звернути увагу на гнуті ергономічні або гнуті вінілові лапи від REYVEL. Зазначені моделі добре зарекомендували себе в якості гнутих лап, як серед тренерів, так і серед спортсменів.

Лапи овальні прямі REYVEL шкіра, в відміну від аналогічної моделі боксерських вінілових лап, виготовляються з 100% натуральної шкіри, що гарантує підвищені експлуатаційні характеристики. Лапи не тріскаються, не рвуться і з легкістю витримують навіть найсильніші удари. Наповнювач – пінополіуретан високої щільності. Він добре пом'якшує удар, поглинаючи енергію, захищає руки тренера. Торгова марка REYVEL використовує цей наповнювач практично у всій екіпіровці і має тільки позитивні відгуки.

На тильній стороні лапи розміщений спеціальний кишенька для рук тренера. Фіксується на руці за допомогою гумки, розміщеної поверх кишеньки. Лапи без особливої праці утримуються на руках навіть під час інтенсивних спарингів.

Купити боксерські лапи REYVEL шкіра Ви можете прямо зараз в інтернет магазині Forbox за самою приємною ціною. Для цього оформіть замовлення на сайті, або зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сторінці, наші менеджери проконсультують Вас по всіх виниклих питань.

Якщо Ви плануєте активно напрацьовувати удари ногами, а також удари коліном, також радимо звернути увагу на великий асортимент макивар. Ви можете легко підібрати як ручні маківари, так і більш габаритні тай пади.

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Характеристики
Матеріал: Шкіра
Комплект поставки: пара
Модель: Прямі лапи
Сфера застосування: Відпрацювання ударної техніки з тренером (партнером)
Колір Червоний
Категорія Лапи
Виробник
Торгова марка: REYVEL

Написати відгук

Ваше Ім'я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
2 відгуків
0 відповідей
2 оцінок
100% 2 позитивних
10  
корисність відгуків
0 голосів
0  
 
 
Схожі товари
Загрузука похожих товаров